Sunday, October 24, 2010

Surviving the New World

Takde langsung kene mengena dgn komik One Piece or Budak Getah pasal new world nih. Utk sape2 yg ikut citer ni la. haha.ok im a fan of komik. Boleh kata camtu.

sejak kenal internet, komik bukan je setakat Dragonball (Mutiara Naga) dgn Dragon Guest (Misteri Naga) tapi macam2 pulak btmbah2 koleksi nk baca.

Okeh. How to survive in the next chapter sebenarnya. ha kali ni tak tau nk tulis tips mende. dah tak experience lagi. haha..tapi boleh jadi....:

1. Taekwondo.
Mende ni dah lama sgt dok bkecimpung (yelah sgt..). so boleh dipertimbangkan. :D
nk hidop buat bende ni je boleh tak ayah?heheee...

2. Illustrator.
Benda yg aku suka and suka buat. tapi kalau diberi gajet2 yg mencukupi (laptop, softwares yg patut) I can make use of it. Minat ni penah ada dulu tapi tbantut sbb pc yg ada tak memberi kerjasama. haha

3. Eh. Macam-macam la...sampai tak tau nk pilih nk ambik yg mana satu.haha ambik semua je lah boleh? :DDDDD


  

upppss...hehehe...~

Abang gue dah kawen. TAHNIAH~ (eh. betol nih...)

3 comments:

  1. banep ebat!! leh je wat duit ngn taeky!! :D wahhh!

    ReplyDelete
  2. ebat seperti ebay? mane de laa sgt. dah lama rasa cam kondem je..haha

    ReplyDelete

Hah ngomen lah